top of page

Diensten

Linnenverhuur

Linnenverhuur is een dienstverlening die een compleet en gepast pakket aanbiedt aan hotels, restaurants, bungalowparken en andere bedrijven. U hoeft geen zorgen te maken over uw linnen of bedrijfskleding dat u tekort komt. Wij verzorgen en beheren u linnen en houden het up to date. U heeft geen omkijken naar, dus u hebt altijd voldoende op voorraad liggen.
 

We komen bij u langs om ons brede assortiment linnen voor te leggen en een gepast pakket samen te stellen. Ook stemmen we af wat de frequentie van de linnen moet worden zodat u nooit onderbezet bent.
 

Vrijburg Textiel Service biedt de juiste prijs kwaliteit verhouding. Uiteraard worden met u ook de aflever momenten afgesproken. Ook is het mogelijk om een keer extra te bezorgen, wanneer u in nood zit.


U betaalt bij ons geen vast bedrag per maand, maar op basis van uw werkelijke verbruik.

 

Linnen verkoop

Niet alleen bieden wij huur service aan, maar ook is het mogelijk om al uw linnen bij ons te kopen. Wij beschikken over een breed assortiment met diverse soorten kwaliteit linnen. Bij ons zijn zowel gangbare maten als maten naar keus af te nemen. Ons assortiment bestaat naast linnen ook uit andere producten, zoals welkompakketten. Zo een pakket kan bestaan uit koffie, suiker, melk. Daarnaast ook uit (wegwerp) schoonmaak spullen. Kortom, een breed assortiment voor iedere hotel en restaurant.

Linnen verzorging
Niet alleen het verhuren en verkopen van linnen zijn bij ons een prioriteit, maar het verzorgen er van is ook essentieel. Wij werken samen met wasserijen die natuurlijke en geurvrije producten gebruiken. Dit zorgt er voor dat uw linnen schoon en geurvrij zijn en daarnaast ook langer meegaan. Dit is ook een stuk milieuvriendelijker! Niet alleen het reinigen besteden wij zorg aan, maar ook het vervoeren. Uw linnen worden bezorgd in kratten of containers, zodat ze veilig en schoon bij u aankomen.

Linnen management
Wij zorgen er voor dat uw linnen worden gereinigd, opgehaald, bezorgd en aangevuld. Dit wil dus zeggen dat u als hotel en/of restaurant eigenaar en beheerder niet hoeft om te kijken naar uw linnen. Uw linnen worden netjes opgehaald en bezorgd. Deze worden geplaatst op de gewenste plek. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit hoeft na te denken of u wel genoeg linnen hebt om bijvoorbeeld het weekend door te komen.

  • Facebook Black Round
bottom of page