top of page

Over ons

Wij zijn een bedrijf die jong en dynamisch is en erg flexibel. Wij hebben in de afgelopen jaren toch de enige expertise opgebouwd in de afgelopen jaren. Zo hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in de textielbranche. Voor u als klant betekent dit een gepast advies en de ‘know how’.

 

Doordat  wij een dynamisch en een jong bedrijf  zijn, hebben wij een zeer goed overzicht over het proces en weten wij exact in welke fase uw linnen zich bevinden. U kunt ons bellen en wij kunnen uw vraag direct beantwoorden. Wij bieden een 24/7 service. Dit betekent dat wij deze eventueel direct kunnen komen leveren. Ook in de weekenden en eventueel op feestdagen.

 

Wij werken samen met selectieve wasserijen waar de kwaliteit hoog ligt en waar u van kunt profiteren.

Wat en voor wie

Vrijburg Textiel Service is uw adres voor midden & grote bedrijven zoals hotels, tehuizen, restaurants, horecabedrijven en andere bedrijven die hun bedrijfskleding willen laten wassen op een professionele manier. Ook doen wij linnen verhuur en verkoop en geven wij advies.

 

Wij bieden u professionaliteit, kwaliteit, producten kennis en hoogwaardige service. Wij voldoen aan de huidige milieu eisen. En waarin wij met energie en water besparend de nodige maatregelen nemen.

 

De machines die wij gebruiken behoren tot de meest energiezuinige, zodat wij ook op die manier bijdragen aan een goed en schoon milieu.

 

Wij bieden u zelfs een gratis proefwas aan! Bent u na de proefwas overtuigd van onze kwaliteit en service, dan maken wij graag een vrijblijvende en concurrerende offerte voor u.

  • Facebook Black Round
bottom of page